Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD på fiskeudstyr – klik her!

Fox MK3 Swinger

Varenummer (SKU): 49648 Kategori: Tag:
Produktbilleder

299,00 kr.

En af de mest solgte swingere. Kraftiger og med tungere kontra vægt end Micro Swingeren. kan bruges både til nær og langdistance, herhjemme og i udlandet…. Læs mere her

Annonce

Er Fox MK3 Swinger på lager?

(10 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Fox MK3 Swinger fakta

  • Navn: Fox MK3 Swinger
  • Mærke: Fox
  • Pris: Kr. 299.00
  • Kategori: Swinger/Hangers

Fox MK3 Swinger fra Fox

Fox MK3 Swinger er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Swinger/Hangers. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Fox MK3 Swinger hos den populære shop Fiskegrej.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Fox MK3 Swinger til dine eventyr

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

10 reviews for Fox MK3 Swinger

    Vær den første til at anmelde “Fox MK3 Swinger”