Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD på fiskeudstyr – klik her!

Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400

Varenummer (SKU): 68808 Kategorier: , , ,
Produktbilleder

229,00 kr.

NEBO ® Mycro Pandelampe og Cap Light er en genopladelig, håndfri, 400 lumen belysningsløsning. Den integrerede vippefunktion giver dig mulighed for at placere strålen præcis, hvor du ønsker den. Mycro pandelampe har to grønne og røde LED-chips.

6 LYS… Læs mere her

Annonce

Er Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 på lager?

(68 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 fakta

  • Navn: Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 229.00
  • Kategori: Produkter > Outdoor > Multitool/lygter > Øvrige

Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 fra

Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 er efter stor efterspørgsel tilføjet i kategorien Produkter > Outdoor > Multitool/lygter > Øvrige. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 fra den meget brugte forhandler Fiskegrej.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400 til dine eventyr

Hvis du shopper online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

68 reviews for Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400

    Vær den første til at anmelde “Nebo Mycro Pandelampe/Cap light 400”