Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD på fiskeudstyr – klik her!

Fladen Sildeforfang 17-1297-5

Varenummer (SKU): 69462 Kategorier: , , Tag:
Produktbilleder

19,95 kr.

Forfang til sild, med lokkende flash og holografisk folie. Bundet på 0,30mm line med 5stk str. 5 enkeltkroge…. Læs mere her

Annonce

Er Fladen Sildeforfang 17-1297-5 på lager?

(59 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Fladen Sildeforfang 17-1297-5 fakta

  • Navn: Fladen Sildeforfang 17-1297-5
  • Mærke: Fladen
  • Pris: Kr. 19.95
  • Kategori: Produkter > Endegrej > Forfang og tackler

Fladen Sildeforfang 17-1297-5 fra Fladen

Fladen Sildeforfang 17-1297-5 ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Produkter > Endegrej > Forfang og tackler. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Fladen Sildeforfang 17-1297-5 online hos webshoppen Fiskegrej.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være det produkt på denne side. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Fladen Sildeforfang 17-1297-5 til dine eventyr

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

59 reviews for Fladen Sildeforfang 17-1297-5

    Vær den første til at anmelde “Fladen Sildeforfang 17-1297-5”