Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD på fiskeudstyr – klik her!

Guideline Experience – Grey/Green Lens

Varenummer (SKU): 69606 Kategorier: , , Tag:
Produktbilleder

519,00 kr.

Solbrille fra Guideline i moderigtigt design, med god pasform og grå/grøn polariseret nylonlinser med Sølv spejl. Leveres med etui og pudseklud…. Læs mere her

Annonce

Er Guideline Experience - Grey/Green Lens på lager?

(63 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Guideline Experience – Grey/Green Lens fakta

  • Navn: Guideline Experience – Grey/Green Lens
  • Mærke: Guideline
  • Pris: Kr. 519.00
  • Kategori: Produkter > Solbriller / Tilbehør

Guideline Experience – Grey/Green Lens fra Guideline

Guideline Experience – Grey/Green Lens ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Produkter > Solbriller / Tilbehør. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Guideline Experience – Grey/Green Lens i den kendte webshop Fiskegrej.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Du finder Wiggler Krebseruse her.

Guideline Experience – Grey/Green Lens til dine eventyr

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Husk dit fisketegn – læs mere på Naturstyrelsen.dk – Få nyheder om fiskeri på Fisk&Fri.

63 reviews for Guideline Experience - Grey/Green Lens

    Vær den første til at anmelde “Guideline Experience – Grey/Green Lens”